Jag har fått hjälp med det mesta inom städ

Hallå på er en sådan här fin eftermiddag, hoppas er dag har varit bra och att även er kväll kommer bli det. För att avsluta den här arbetsdagen tänkte jag skriva ett inlägg till er, det ska handla om ett städföretag i Kungälv. Det heter Asti Städ AB och av dem har jag fått lite hjälp med städningen den senaste tiden.

Städningen är inte det roligaste jag vet, vilket jag tror många kan relatera till. Det är däremot något som behöver göras för att man inte ska bo i ett berg av kläder, disk eller damm. Vanligtvis brukar jag hinna med städningen ganska bra men det har varit lite svårare den senaste tiden, jag har haft otroligt mycket träning med hästen då vi snart ska vara med i en tävling. Utöver det har jag även utvidgat min arbetsposition så jag har i dagsläget lite mer att göra än vad jag tidigare hade. Det har tillsammans gjort att jag varken har haft ork eller tid att ta tag i städningen, en del av det har gått bra men jag har inte storstädat på jag vet inte hur länge. Det fick mig att börja fundera på att ta hjälp med städningen, vilket jag senare även gjorde. För några veckor sedan tog jag kontakt med detta städföretag i Kungälv. I stunden behövde jag endast hjälp med enkel hemstädning men senare har de även fått hjälpa mig med både fönsterputsning och storstädning. Oavsett vad det är jag behöver deras hjälp med får jag den absolut bästa hjälpen man kan tänka sig, deras arbete är enligt mig i alla fall oslagbart. Förhoppningsvis finns det någon där ute som är beredd att hålla med mig, om det nu är så att den personen i fråga har fått hjälp av dem. Avslutningsvis skulle jag helt enkelt bara vilja rekommendera detta städföretag i Kungälv till er i området som känner er vara i behov av hjälp med städningen.