För dig som gillar inredning

God dagens folket, vad glad jag blir över att ni nu är otroligt många som läser min blogg. Hoppas att du är taggad på ett nytt inlägg, ett inlägg som kommer handla om inredning i Boden. Närmare bestämt kommer det handla om företaget Ettrum och deras inredning.

Sedan några år tillbaka har jag haft ett stort intresse för just inredning, det är något i det som verkligen intresserar mig. Eftersom mitt intresse har blivit så stort har jag hittat många nya butiker och företag som säljer fin inredning i Boden, Ettrum är ett av de företagen. Hos dem hittar jag alltid fin inredning som passar bra in i mitt hem, vilket gör att jag har mycket inredning från dem. Jag hittade dem för ungefär ett år sedan av en slump egentligen, jag satt på internet och kollade runt lite efter roliga företag med fin inredning. Då hittade jag dem och föll direkt för all deras inredning, jag kan meddela att min första beställning inte blev en billig historia. Min sambo var inte värst glad varken när jag fick hem paketet eller när han fick reda på hur mycket jag hade betalat för det. Men jag känner att jag vill lägga mina pengar på inredning, jag lägger trots allt inte mycket pengar på annat här i livet. Det gör att jag kan ursäkta mig med att köpa lite mer inredning, vi alla har ju våra intressen. Med tanke på att jag har hittat så mycket fin inredning i Boden hos dem kan jag verkligen tipsa er om dem och deras produkter, vem vet om just du också kan hitta något hos dem.